Tavoline Operatori 

per page
48€
0 Review(s)

Tavolina e kompjuterit në fineture lisi është përgjigje e përkryer për të organizuar dhomën e fëmijës suaj në një çmim të mirë. Dizenjimi kompakt përfshin të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një tavoline të mirë-organizuar. Konfigurimi i ngushtë do të ndihmojë të përshtatet në hapësira të ngushta.  Përshtatet ne menyrë të perkryer me një raft librash...

100€
0 Review(s)

Kjo tryezë është e sigurtë se do të shtojë elegancën rastësore ne zyrën tuaj. Forma e saj ovale ju krijon edhe me shume komoditet gjate takimit dhe bizedimit me klientet dhe miqt tuaj.

114€
0 Review(s)

Nje dizajn qe i jep imazhin e deshiruar zyres tuaj Materiali eshte dru i lyer dhe shume i lemuar Ka lartesin e duhur qe ju te jeni sa me rehat!

131€
0 Review(s)

Tavolina e kompjuterit  në finiturë arre të kuqe është përgjigje e përkryer për të organizuar zyren tuaj. Dizenjimi kompakt përfshin të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një tavoline të mirë-organizuar. Përshtatet në menyrë të përkryer me raftet e koleksionit  me finiturë të njëjtë.

179€
0 Review(s)

Tavolina e zyres Future me finiture lisi ose gri është përgjigje e përkryer për të organizuar zyren tuaj. Dizenjimi kompakt përfshin të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një tavoline të mirë-organizuar.

188€ 220€
0 Review(s)

Tavolina e zyre Future, ehte ndertuar si nje mekanizem baze i punes suaj, me nje lartesi normale dhe te pershtatshme per t'u ndjere komod dhe te pershtatshem. E ndertuar me konstruksion metalik dhe me MDF.

259€
0 Review(s)

Impresjononi kolegët dhe klientët tuaj, dhe mbani mbledhjet rreth kësaj tavoline të madhe që ka hapësirë të mjaftueshme për mbajtjen e shënimeve, planeve ose diagramave.

277€
0 Review(s)

Impresjononi kolegët dhe klientët tuaj, dhe mbani mbledhjet rreth kësaj tavoline të madhe që ka hapësirë të mjaftueshme për mbajtjen e shënimeve, planeve ose diagramave.

285€
0 Review(s)

Per nje bashkepunim te drejteperdrejte, ku dizajni dhe funksionaliteti ofrojne kornizen optimale per nje pamje te besueshme dhe serioze. Punimi dhe  dizajni i tij i kombinuar me materialin bejne kete koleksion zjedhjen perfekte per ju.

Showing 1 - 9 of 16 items