Tavoline Zyre New

Produkt i Ri
Tavoline Zyre New

Tavoline Zyre New

TV417

New product

Per nje bashkepunim te drejteperdrejte, ku dizajni dhe funksionaliteti ofrojne kornizen optimale per nje pamje te besueshme dhe serioze.

Punimi dhe  dizajni i tij i kombinuar me materialin bejne kete koleksion zjedhjen perfekte per ju.

0€

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

Per nje bashkepunim te drejteperdrejte, ku dizajni dhe funksionaliteti ofrojne kornizen optimale per nje pamje te besueshme dhe serioze.

Punimi dhe  dizajni i tij i kombinuar me materialin bejne kete koleksion zjedhjen perfekte per ju.

Permasat: 130 * 140 cm.