Tavoline Takimesh

Tavoline Takimesh

TV06

New product

Kjo tryezë është e sigurtë se do të shtojë elegancën rastësore ne zyrën tuaj. Forma e saj ovale ju krijon edhe me shume komoditet gjate takimit dhe bizedimit me klientet dhe miqt tuaj.

0€

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

Kjo tryezë është e sigurtë se do të shtojë elegancën rastësore ne zyrën tuaj. Forma e saj ovale ju krijon edhe me shume komoditet gjate takimit dhe bizedimit me klientet dhe miqt tuaj.

Strukture metalike dhe suprine MDF.

Permasat 110 * 110 cm