Karrige Pritje  

per page
135€
0 Review(s)

Një model me një estetikë funksionale të krijuar për punë të përditshme në ambiente operative. Forma ergonomike e shpinës garanton komoditetin e kësaj karrige.

144€
0 Review(s)

Një model me një estetikë funksionale të krijuar për punë të përditshme në ambiente operative. Forma ergonomike e shpinës garanton komoditetin e kësaj karrige

144€
0 Review(s)

Një model me një estetikë funksionale të krijuar për punë të përditshme në ambiente operative. Forma ergonomike e shpinës garanton komoditetin e kësaj karrige

157€
0 Review(s)

Një model me një estetikë funksionale të krijuar për punë të përditshme në ambiente operative. Forma ergonomike e shpinës garanton komoditetin e kësaj karrige

278€
0 Review(s)

Mbeshtetese prej lëkure do të jete zgjidhja përfundimtare në ditët moderne. Kjo Pupe do të jetë trajtimi modern qe do i beni zyres tuaj. Janë elegante, të rehatshme dhe një klasë larg. 

301€
0 Review(s)

Edicioni Urban Soft Bench është një koleksion i njësive ulëse modulare të disponueshme në të dy stilet e punës, pritje dhe rastësor, relaksues. Gama është në dispozicion në dimesnione te ndryshme te cilat mund të qëndrojnë vetëm ose të krijojnë një gamë të gjerë të kompozimeve të ndryshme lineare ose qoshe. Koleksioni përfshin vende sheshpushimi per...

324€
0 Review(s)

Thjesht kuptoni se çfarë doni dhe ku do të vendoset, Kubo me një dizajn që nuk ka kohe, modern, klasik, i thjeshtë dhe i sofistikuar. Nje poltron qe do ju fal komoditet ne qendrim dhe dizajn ne hapsiren tuaj.

409€
0 Review(s)

Thjesht kuptoni se çfarë doni dhe ku do të vendoset, Kubo me një dizajn që nuk ka kohe, modern, klasik, i thjeshtë dhe i sofistikuar. Nje poltron qe do ju fal komoditet ne qendrim dhe dizajn ne hapsiren tuaj.

483€
0 Review(s)

Mbeshtetese prej lëkure do të jete zgjidhja përfundimtare në ditët moderne. Këto Poltrona do të jenë trajtimi modern qe do i beni zyres tuaj. Janë elegante, të rehatshme dhe një klasë larg. 

Showing 1 - 9 of 12 items