Tavoline Zyre Operative

Produkt i Ri
Tavoline Zyre Operative

Tavoline Zyre Operative

New product

Tavoline Zyre Operative

Permasat: 100 x 80 x 75h

Nje dizajn qe i jep imazhin e deshiruar zyres tuaj.
Ka lartesin e duhur qe ju te jeni sa me rehat!

0€

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

Tavoline Zyre Operative

Permasat: 100 x 80 x 75h

Nje dizajn qe i jep imazhin e deshiruar zyres tuaj
Ka lartesin e duhur qe ju te keni nje ambjent komod pune . 
Tavolinë zyre në finiturë te bardhe dhe druri është përgjigje e përkryer për të organizuar zyrën tuaj.
Dizenjimi kompakt përfshin të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një tavolinë të mirë-organizuar.
Përshtatet në mënyrë të përkryer me raftet e koleksionit me finiturë të njejtë.