Recepsion 

340€
0 Review(s)

Melamin Wenge 25 mm  Permasat 250 x 80 x 110h  

555€
0 Review(s)

Recepsion 4 metra linear, se bashku me dy komedina, e perbere me melamine te cilesise se pare E1.Rezistent kunder gervishtjeve.

874€
0 Review(s)

Struktur Melamin Permasat 400 x 70 x 110h/ 200 x 70 x 110h / 200 x 70 x 110h. Me 2 kasatiere. Plani i punes Melamin e bardhe 25 mm . Këmbët janë me plane të të njëjtit material dhe trashësi të suprinës. Veshja ESHTE  me rezistencë te lartë kundër gërvishtjeve, njollave dhe lagështisë. Produkti  plotëson kushtet  fizike dhe mekanike në qëndrueshmëri

Showing 1 - 3 of 3 items