New products

per page
301€
0 Review(s)

Edicioni Urban Soft Bench është një koleksion i njësive ulëse modulare të disponueshme në të dy stilet e punës, pritje dhe rastësor, relaksues. Gama është në dispozicion në dimesnione te ndryshme te cilat mund të qëndrojnë vetëm ose të krijojnë një gamë të gjerë të kompozimeve të ndryshme lineare ose qoshe. Koleksioni përfshin vende sheshpushimi per...

1 584€
0 Review(s)

Seti i poltroneve ARGO eshte projektuar per te krijuar nje hapsire moderne dhe funksionale per takimet tuaja dhe mbi te gjitha per te ofruar rehati maksimale ne zyren tuaj.

506€
0 Review(s)

Një model me një estetikë funksionale të krijuar për punë të përditshme në ambiente operative. Forma ergonomike e shpinës garanton komoditetin e kësaj karrige.

535€
0 Review(s)

Një model me një estetikë funksionale të krijuar për punë të përditshme në ambiente operative. Forma ergonomike e shpinës garanton komoditetin e kësaj karrige.

335€
0 Review(s)

Një model me një estetikë funksionale të krijuar për punë të përditshme në ambiente operative. Forma ergonomike e shpinës garanton komoditetin e kësaj karrige.

353€
0 Review(s)

Një model me një estetikë funksionale të krijuar për punë të përditshme në ambiente operative. Forma ergonomike e shpinës garanton komoditetin e kësaj karrige.

368€
0 Review(s)

Një model me një estetikë funksionale të krijuar për punë të përditshme në ambiente operative. Forma ergonomike e shpinës garanton komoditetin e kësaj karrige.

306€
0 Review(s)

Një model me një estetikë funksionale të krijuar për punë të përditshme në ambiente operative. Forma ergonomike e shpinës garanton komoditetin e kësaj karrige.

461€
0 Review(s)

E pajisur me një sistem të rregullueshëm premium, karrige New Malice ka lartësi të rregullueshme të mbështetëses, mbështetësen mesatare, lartësinë e krahut, këndin e përkuljes së mbështetëses, lartësinë e jastëkut të ulëseve dhe tensionin e pjerrësisë, një partner i rehatshëm që frymëzon punën dhe jetën tuaj

Showing 1 - 9 of 86 items