Tavoline ekzekutive Carisma

Tavoline ekzekutive Carisma

New product

Charisma është koleksioni i ri luksoz i Shaga Office, një emër historik plot sukses për ne, vazhdimësi me një linjë të re formash të thjeshta dhe të forta, atmosferë të ngrohtë dhe jetesë bashkëkohore.

0€

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

Karakterizohet nga një gamë thelbësore e tavolinave dhe njësive të shërbimit, të kompletuara me dollapë të përputhshëm, dhe dekorimi sensual i arrës, kokrra të bardhë, gri pëllumb, gri e çimentuar, lisi i zbardhur.

Për projekte sipas porosisë, disponohen shumë dekorime të tjera druri, në mënyrë që të plotësojnë të gjitha kërkesat nga arkitektët deri tek dizajnerët e brendshëm.