Karrige operative Joga

Produkt i Ri
Karrige operative Joga

Karrige operative Joga

New product

Kjo karrige e koleksionit tone me te fundit ne “Shaga Office”,  ofron rehati maksimale dhe çmim të arsyeshëm. 

0€

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

Ulësja dhe mbështetësja përmban sfungjer cilësor memory me veshje me cope mikrofiber. Struktura metalike e ben këtë karrige të pa krahasueshme. Koleksioni I ketyre  karrigeve ofruar nga “Shaga Office” është zgjedhja më e mirë për komoditet në hapësirën tuaj.