Karrige Zyrash 

per page
21€
0 Review(s)

Kjo karrige e koleksionit tone me te fundit ne “Shaga Office”,  ofron rehati maksimale dhe çmim të arsyeshëm. Ulësja dhe mbështetësja përmban sfungjer cilësor memory me veshje me cope mikrofiber. Struktura metalike e ben këtë karrige të pa krahasueshme. Koleksioni I ketyre  karrigeve ofruar nga “Shaga Office” është zgjedhja më e mirë për komoditet në...

61€
0 Review(s)

Kjo karrige e koleksionit tone me te fundit ne “Shaga Office”,  ofron rehati maksimale dhe çmim të arsyeshëm. Ulësja dhe mbështetësja përmban sfungjer cilësor memory dhe vehsje me mikrofiber.

85€
0 Review(s)

Karrige zyre rrotulluese, dallohen për dizajnin dhe estetikën e saj ergonomike.    U përgjigjet ndryshimit të sjelljes së trupit gjatë punës, me rregullim automatik te lartësisë. Me strukture metalike. Mbeshtetesja eshte rrjete ku ben te dukshme dizajnin e saj.

93€
0 Review(s)

Nje karrige e rehatshem eshte domosdoshmeri per tavolinen tuaj te punes ose te studimit. E veshur me lekure ecologjike, me mbushje te bute dhe cilesore per nje rehati maksimale gjete qendrimit si dhe me këmbët me efekt të kromit per nje kombinim perfekt.

105€
0 Review(s)

Kjo karrige e koleksionit tone me te fundit ne “Shaga Office”,  ofron rehati maksimale dhe çmim të arsyeshëm. Ulësja dhe mbështetësja përmban sfungjer cilësor memory me tapiceri lëkure ecopelle. Struktura metalike e ben këtë karrige të pa krahasueshme. Koleksioni I ketyre  karrigeve ofruar nga “Shaga Office” është zgjedhja më e mirë për komoditet në...

108€
0 Review(s)

E sigurt qe ka për të kënaqur vizitorët dhe klientët tuaj!! Eshte me lekure eco pelle (Antibakteriale dhe Antialergjike) Mbushja me shauma. Struktura metalike qe e bëjnë këtë karrige të rehatshme dhe te qendrueshme.

118€
0 Review(s)

E sigurt qe ka për të kënaqur vizitorët ose klientët tuaj!! Eshte me lekure eco pelle ,Me mbushje sfunxheri cilesor, Struktura metali qe e bëjnë këtë karrige të rehatshme .

145€
0 Review(s)

Poltron zyre , per nje ambient komod ,modern dhe mikprites !Vjen ne ngjyra te ndryshme,Kemi perdorur lekure ecco pelle e cila eshte antibakteriale dhe jetegjate.

151€
0 Review(s)

Kjo karrige e koleksionit tone me te fundit ne “Shaga Office”,  ofron rehati maksimale dhe çmim të arsyeshëm. Ulësja dhe mbështetësja përmban sfungjer cilësor memory me tapiceri lëkure ecopelle.

Showing 1 - 9 of 26 items