Search  "mobilje tualeti. Tualet" 50 results have been found.

per page
0 Review(s)

Tavolina e kompjuterit në fineture lisi dhe xham te zi është përgjigje e përkryer për të organizuar vendin tuaj te punes.Dizenjimi kompakt përfshin të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një tavoline të mirë-organizuar. 

0 Review(s)

Kjo karrige e koleksionit tone me te fundit ne “Shaga Office”,  ofron rehati maksimale dhe çmim të arsyeshëm. Ulësja dhe mbështetësja përmban sfungjer cilësor memory me veshje me cope mikrofiber. Struktura metalike e ben këtë karrige të pa krahasueshme. Koleksioni I ketyre  karrigeve ofruar nga “Shaga Office” është zgjedhja më e mirë për komoditet në...

0 Review(s)

Kjo karrige e koleksionit tone me te fundit ne “Shaga Office”, pa krahë, ofron thjeshtësi dhe ngjyra. Keto karrige të thjeshta janë dizenjuar me karakterisika të reja për të rritur produktivitetin tuaj. 

0 Review(s)

Tavolina e zyre Future, ehte ndertuar si nje mekanizem baze i punes suaj, me nje lartesi normale dhe te pershtatshme per t'u ndjere komod dhe te pershtatshem. E ndertuar me konstruksion metalik dhe me MDF.

0 Review(s)

Zyra juaj nuk do te ishte e plote nese nuk do te kishte poltrona zyre. Ne kemi sjelle per ju nje linje aq sa elegante aq edhe komode per te ftuar miqte apo bashkepunetoret tuaj. Veshja me lekure ecopelle dhe finitura e ngrohte e ngjyres se drurit e bejne zyre tuaj te plote dhe kompakte.

0 Review(s)

Recepsion 4 metra linear, se bashku me dy komedina, e perbere me melamine te cilesise se pare E1.Rezistent kunder gervishtjeve.

0 Review(s)

Permasat: 90 x 42 x 130Melamine 18 mmKembe nivelueseMe kapakMentesha SlowBrave te sigurt

0 Review(s)

Permasat: 90 x 42 x 205Melamine 18 mmKembe nivelueseMe kapakMentesha SlowBrave te sigurtKapak me profil alumini dhe xham FumeI disponueshem ne ngjyra te ndryshme.

0 Review(s)

Melamin Wenge 25 mm  Permasat 250 x 80 x 110h  

Showing 1 - 9 of 50 items