Tavoline Ekzekutive 

340€
0 Review(s)

Tavolina Ekzekutive në fineture te erret dhe xham te bardhe është përgjigje e përkryer për të organizuar vendin tuaj te punes. Dizenjimi kompakt përfshin të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një tavoline të mirë-organizuar. 

363€
0 Review(s)

Tavolina e kompjuterit në fineture lisi dhe xham te zi është përgjigje e përkryer për të organizuar vendin tuaj te punes.Dizenjimi kompakt përfshin të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një tavoline të mirë-organizuar. 

500€ 572€
0 Review(s)

Finitura me ngjyre te kuqe dhe te bardhe Dimensionet: 270cm x 46cm x 203h

635€
0 Review(s)

Tavoline drejtori e ndertuar me finiture druri , bashkëkohore, komerciale me nje cilesi te shkelqyeshme dhe teper funksionale.

Showing 1 - 4 of 4 items