Recepsion

Produkt i Ri
Recepsion

Recepsion

New product

Struktur Melamin

Permasat 400 x 70 x 110h/ 200 x 70 x 110h / 200 x 70 x 110h.

Me 2 kasatiere.

Plani i punes Melamin e bardhe 25 mm . Këmbët janë me plane të të njëjtit material dhe trashësi të suprinës. Veshja ESHTE  me rezistencë te lartë kundër gërvishtjeve, njollave dhe lagështisë. Produkti  plotëson kushtet  fizike dhe mekanike në qëndrueshmëri

0€

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

Struktur Melamin

Permasat 400 x 70 x 110h/ 200 x 70 x 110h / 200 x 70 x 110h.

Me 2 kasatiere.

Plani i punes Melamin e bardhe 25 mm . Këmbët janë me plane të të njëjtit material dhe trashësi të suprinës. Veshja ESHTE  me rezistencë te lartë kundër gërvishtjeve, njollave dhe lagështisë. Produkti  plotëson kushtet  fizike dhe mekanike në qëndrueshmëri