Set Poltronash ARGO

Set Poltronash ARGO

New product

Seti i poltroneve ARGO eshte projektuar per te krijuar nje hapsire moderne dhe funksionale per takimet tuaja dhe mbi te gjitha per te ofruar rehati maksimale ne zyren tuaj.

1 584€

Quantity

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

  • Struktura: Dru me shume shtresa dhe dru i ngurte.
  • Mbushja: Shkume fleksibel poliuretani
  • Baza: Alumin i fshire  
  • Veshja: Inkelit cilesor, ngjyre e zeze