Poltron Tresh KUBO

Produkt i Ri
Poltron Kubo Tresh

Poltron Tresh KUBO

New product

Thjesht kuptoni se çfarë doni dhe ku do të vendoset, Kubo me një dizajn që nuk ka kohe, modern, klasik, i thjeshtë dhe i sofistikuar. Nje poltron qe do ju fal komoditet ne qendrim dhe dizajn ne hapsiren tuaj.

0€

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

  • Struktura: Dru me shume shtresa dhe dru i ngurte.
  • Mbushja: Shkume fleksibel poliuretani
  • Baza: Alumin i fshire  
  • Veshja: Inkelit cilesor, ngjyre kapucino