Set Zyre

Set Zyre

KLZ951Z

New product

Zyra juaj nuk do te ishte e plote nese nuk do te kishte poltrona zyre. Ne kemi sjelle per ju nje linje aq sa elegante aq edhe komode per te ftuar miqte apo bashkepunetoret tuaj. Veshja me lekure ecopelle dhe finitura e ngrohte e ngjyres se drurit e bejne zyre tuaj te plote dhe kompakte.

0€

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

Zyra juaj nuk do te ishte e plote nese nuk do te kishte poltrona zyre. Ne kemi sjelle per ju nje linje aq sa elegante aq edhe komode per te ftuar miqte apo bashkepunetoret tuaj. Veshja me lekure ecopelle dhe finitura e ngrohte e ngjyres se drurit e bejne zyre tuaj te plote dhe kompakte.