Tavoline Zyre LIFE PLUS

Produkt i Ri Sale!
Tavoline Zyre LIFE PLUS

Tavoline Zyre LIFE PLUS

TV133

New product

Tavolina e kompjuterit në fineture lisi dhe xham te zi është përgjigje e përkryer për të organizuar vendin tuaj te punes.Dizenjimi kompakt përfshin të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një tavoline të mirë-organizuar. 

0€

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

Tavolina e kompjuterit në fineture lisi dhe xham te zi është përgjigje e përkryer për të organizuar vendin tuaj te punes.Dizenjimi kompakt përfshin të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një tavoline të mirë-organizuar.