Karrige Rrotulluese New Malice

Karrige Rrotulluese New Malice

New product

E pajisur me një sistem të rregullueshëm premium, karrige New Malice ka lartësi të rregullueshme të mbështetëses, mbështetësen mesatare, lartësinë e krahut, këndin e përkuljes së mbështetëses, lartësinë e jastëkut të ulëseve dhe tensionin e pjerrësisë, një partner i rehatshëm që frymëzon punën dhe jetën tuaj

234€

Quantity

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

  • Mbushja e Shpines: Poliamide dhe tekstil me fije qelqi, strukture rrjete vete mbeshtetese
  • Ulesja: Struktura me shume shtresa druri e veshur me polipropilen
  • Mbeshtetja lumbale: Mund te rregullohet nga lartesia
  • Krahet: Te rregullueshme per lartesine, me jastek te bute poliuretani
  • Mekanizmi: Multi-bllok i sinkronizuar me ose pa vend rreshqites
  • Baza: Najloni ose alumin i lemuar
  • Shtylla e kokes: Rrjet i rregullueshem, vete mbeshtetes