Urban Soft Bench

Urban Soft Bench

New product

Edicioni Urban Soft Bench është një koleksion i njësive ulëse modulare të disponueshme në të dy stilet e punës, pritje dhe rastësor, relaksues. Gama është në dispozicion në dimesnione te ndryshme te cilat mund të qëndrojnë vetëm ose të krijojnë një gamë të gjerë të kompozimeve të ndryshme lineare ose qoshe. Koleksioni përfshin vende sheshpushimi per vendosjen e sendeve tuaja. 

301€

Quantity

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

 • Mbushja e shpines: Mbeshtetese e brendshem dhe e jashtme polipropileni
 • Mbushje: Shkume fleksibel poliuretani
 • Korniza: Tub celiku i zi
 • Krahet: Celik tubular me ngjyre te zeze
 • Kembet: Tub celiku me ngjyr te zeze me kembe te rregullueshme

 • Dimensionet dhe cmimet per cdo permase: 
 • 5 pozicione uljeje :  Cmimi - 702€
 • 4 pozicione uljeje dhe nje sheshpushim : Cmimi - 663€
 • 4 pozicione uljeje : Cmimi - 553€
 • 3 pozicione uljeje dhe nje sheshpushim : Cmimi - 517€
 • 3 pozicione uljeje  : Cmimi - 438€
 • 2 pozicione uljeje dhe nje sheshpushim : Cmimi - 400€
 • 2 pozicione uljeje  : Cmimi - 328€
 • 1 pozicione uljeje dhe nje sheshpushim : Cmimi - 301€