Raft Dosjesh

Produkt i Ri
Raft Dosjesh

Raft Dosjesh

New product

Permasat: 90 x 42 x 205
Melamine 18 mm
Kembe niveluese
Me kapak
Mentesha Slow
Brave te sigurt
Kapak me profil alumini dhe xham Fume
I disponueshem ne ngjyra te ndryshme.

0€

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

Permasat: 90 x 42 x 205
Melamine 18 mm
Kembe niveluese
Me kapak
Mentesha Slow
Brave te sigurt
Kapak me profil alumini dhe xham Fume
I disponueshem ne ngjyra te ndryshme.