Karrige Rrotulluese

Produkt i Ri
Karrige Rrotulluese

Karrige Rrotulluese

KRR3161Z

Kjo karrige e koleksionit tone me te fundit ne “Shaga Office”, pa krahë, ofron thjeshtësi dhe ngjyra. Keto karrige të thjeshta janë dizenjuar me karakterisika të reja për të rritur produktivitetin tuaj. 

0€

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

Kjo karrige e koleksionit tone me te fundit ne “Shaga Office”, pa krahë, ofron thjeshtësi dhe ngjyra. Keto karrige të thjeshta janë dizenjuar me karakterisika të reja për të rritur produktivitetin tuaj. Lartësia e regjistrueshme dhe bazamenti me pesë rrota e bëjnë këtë karrige të pa krahasueshme. Koleksioni i karrigeve me te fundit ne “Shaga Office” është zgjedhja më e mirë për komoditet në hapësirën tuaj.