Karrige Rrotulluese Aalborg

Produkt i Ri
Karrige Rrotulluese Aalborg

Karrige Rrotulluese Aalborg

New product

Një model me një estetikë funksionale të krijuar për punë të përditshme në ambiente operative. Forma ergonomike e shpinës garanton komoditetin e kësaj karrige.

0€

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

  • Struktura: Tub celiku i kromuar monokok 
  • Mbushja: Shkume fleksibel poliuretani
  • Armatura: Alumin i fiksuar dhe i lemuar
  • Mekanizmi: Bllokues pjerresie, lartesi e rregulluhsme lehtesisht
  • Baza: Alumin i lemuar
  • Krahet: Tub celiku i kromuar
  • Veshja: Inkelit cilesor ne ngjyre pana