Karrige Rrotulluese Digital Chrome 1

Produkt i Ri
Karrige Rrotulluese Digital Chrome 1

Karrige Rrotulluese Digital Chrome 1

New product

Një model me një estetikë funksionale të krijuar për punë të përditshme në ambiente operative. Forma ergonomike e shpinës garanton komoditetin e kësaj karrige.

0€

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

  • Struktura: Monok druri me shume shtresa
  • Mbushje: Shkume fleksibel poliuretani
  • Armatura: Celik i fiksuar, i kromuar ne pjesen e siperme  
  • Mekanizmi: Bllokues Pjerrtesie  
  • Baza: Alumin  i lemuar
  • Krahet: Tub celiku i kromuar
  • Veshja: Inkelit cilesor, ngjyre e bardhe