Price drop

188€ 220€
0 Review(s)

Tavolina e zyre Future, ehte ndertuar si nje mekanizem baze i punes suaj, me nje lartesi normale dhe te pershtatshme per t'u ndjere komod dhe te pershtatshem. E ndertuar me konstruksion metalik dhe me MDF.

286€ 358€ -20%
0 Review(s)

Tavolina e zyres me finiture te bardhe është përgjigje e përkryer për të organizuar zyren tuaj. Dizenjimi kompakt përfshin të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një tavoline të mirë-organizuar.

500€ 572€
0 Review(s)

Finitura me ngjyre te kuqe dhe te bardhe Dimensionet: 270cm x 46cm x 203h

Showing 1 - 3 of 3 items