Karrige rrotulluese

Produkt i Ri
Karrige rrotulluese

Karrige rrotulluese

New product

Karrige zyre rrotulluese, dallohen për dizajnin dhe estetikën e saj ergonomike.   

U përgjigjet ndryshimit të sjelljes së trupit gjatë punës, me rregullim automatik te lartësisë.

Me strukture metalike.

Mbeshtetesja eshte rrjete ku ben te dukshme dizajnin e saj.

85€

Quantity

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

Karrige zyre rrotulluese, dallohen për dizajnin dhe estetikën e saj ergonomike.

U përgjigjet ndryshimit të sjelljes së trupit gjatë punës, me rregullim automatik te lartësisë.

Me strukture metalike.

Mbeshtetesja eshte rrjete ku ben te dukshme dizajnin e saj.