Tavoline Zyre

Tavoline Zyre

TP18B28F

New product

Tavolina e zyre, ehte ndertuar si nje mekanizem baze i punes suaj, me nje lartesi normale dhe te pershtatshme per t'u ndjere komod dhe te pershtatshem. E ndertuar me konstruksion metalik dhe me MDF.

422€

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

Tavolina e zyre, ehte ndertuar si nje mekanizem baze i punes suaj, me nje lartesi normale dhe te pershtatshme per t'u ndjere komod dhe te pershtatshem. E ndertuar me konstruksion metalik dhe me MDF.