Tavoline Zyre Valentino

Produkt i Ri Oferte!
Tavoline Zyre Valentino

Tavoline Zyre Valentino

Finitura me ngjyre te kuqe dhe te bardhe

Dimensionet: 270cm x 46cm x 203h

500€

Quantity

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

Seti i zyres Valentino ju krijon nje mabient pune mjaft komod dhe te rehatshem, finitura e kuqe dhe e bardhe e ben edhe me moderne zyren tuaj duke ju ofruar hapsira te medha per dosjet, dokumentat apo cdo send qe ju deshironi.