Tavoline Zyre Edit

Produkt i Ri
Tavoline Zyre Edit

Tavoline Zyre Edit

Tavolina e kompjuterit në fineture lisi është përgjigje e përkryer për të organizuar dhomën e fëmijës suaj në një çmim të mirë. Dizenjimi kompakt përfshin të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një tavoline të mirë-organizuar. Konfigurimi i ngushtë do të ndihmojë të përshtatet në hapësira të ngushta.  Përshtatet ne menyrë të perkryer me një raft librash të hapur me fineture të njëjtë.

48€

Quantity

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

Tavolina e kompjuterit në fineture lisi është përgjigje e përkryer për të organizuar dhomën e fëmijës suaj në një çmim të mirë. Dizenjimi kompakt përfshin të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një tavoline të mirë-organizuar. Për më tepër, konfigurimi i ngushtë do të ndihmojë të përshtatet në hapësira të ngushta. Përmban 2 hapësira mbajtese të ndara me nje sergjen . 1 sirtar i vogël për stilolapsa dhe lapsa, makinë llogaritëse dhe të gjitha ato sendet e vogëla të domosdoshme. Përshtatet ne menyrë të perkryer me një raft librash të hapur me fineture të njëjtë.