Tavoline Zyre 1

Produkt i Ri
Tavoline Zyre 1

Tavoline Zyre 1

TV 0420/1

New product

Tavolina e kompjuterit  në finiturë arre të kuqe është përgjigje e përkryer për të organizuar zyren tuaj. Dizenjimi kompakt përfshin të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një tavoline të mirë-organizuar. Përshtatet në menyrë të përkryer me raftet e koleksionit  me finiturë të njëjtë.

131€

Quantity

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

Tavolina e kompjuterit  në finiturë arre të kuqe është përgjigje e përkryer për të organizuar zyren tuaj. Dizenjimi kompakt përfshin të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një tavoline të mirë-organizuar. Përshtatet në menyrë të përkryer me raftet e koleksionit  me finiturë të njëjtë.