Tavoline zyre

Tavoline zyre

TP16HT101

New product

Tavolina e zyres me finiture te bardhe është përgjigje e përkryer për të organizuar zyren tuaj. Dizenjimi kompakt përfshin të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një tavoline të mirë-organizuar.

286€

Quantity

Pershkrim i detajuar dhe Specifikime te tjera

Tavolina e zyres me finiture te bardhe është përgjigje e përkryer për të organizuar zyren tuaj. Dizenjimi kompakt përfshin të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një tavoline të mirë-organizuar.